Nick:Angl
Dodano:2004-12-01 09:12:34
Email:alop1.12@oo@21.1pola
Wpis:i znów czas na ważne decyzje...
|
|
|
|
Nick:Isadora
Dodano:2004-11-30 13:24:18
Email:ilspa.dootrnao@kk@oanrtood.apsli
Wpis:Przepisy wiersze osobowość - dla mnie boba! Jak miło czytać kogoś kto lubi dobrą warzywno owocową kuchnie. Wykorzystam dużo przepisów i jestem pełna podziwu dla Ciebie. Pozdrawiam iss
|
|
Nick:megantoja
Dodano:2004-11-29 18:27:56
Url:www.niania.pl
Email:ml@pk.dmmd.kp@lm
Wpis:Witaj Michale!!! Miło się czyta twoich przepisów, tym bardziej jak za oknem szaro-buro:-)))) A jako, że opuściliśmy W-we i przyszło nam żyć "w Krainie Deszczowców"...tym bardziej fajnie wskoczyć na twoją stronkę i powąchać zapchów ojczyzny. Czekamy na więcej. M&M
|
|
Nick:su
Dodano:2004-11-29 17:43:15
Wpis::) Fajne robisz miny, jak wcinasz :)
|
|
Nick:jola
Dodano:2004-11-26 11:41:00
Email:jlopl.aantteaz5a3g@@g3a5zaettnaa.lpolj
Wpis:a gdzież wyhodowałeś te pająki?!?! Bo robaczki[różne,różniste - jak perły lśniące]to typowa hodowla leniwego[co to sam nie zje i drugiemu nie da] niejadka jabłkowego, nieprawdaż?
Czy zapiekanka Tiffany może się obejść bez mięsa? Myślę,że tak - zyska na wyglądzie, jak sądzę. Cieszę się z Twojego powrotu na "łamy" strony, gratuluję miksera!
Dyniowe pozdrowienia - taka zupka jest pyszna i jakże kolorystycznie [26.11.] na czasie.Można podać do niej grzanki.Dzięki za Różewicza.
|
|
Nick:Gosia
Dodano:2004-11-24 22:57:53
Email:mlapl.gnoeslita@@atilseong.lpalm
Wpis:Zrobialm pasztet sojowy ale wyszedl nijaki....jakby surowy ,niewiem gdzie popelnilam blad,smakowal jak ugotowana soja.
|
|
Nick:florunia
Dodano:2004-11-19 09:23:44
Email:fllpo.rautneizaa@gg@aazientuar.opllf
Wpis:coś Ci zjada jabłko...
|
|
Nick:sebastian
Dodano:2004-11-17 22:16:36
Email:hlrpy pa iarte tinnit etrai ap yprlh
Wpis:cze, po przeczytaniu paru przepisów zrobiłem się głodny.
może wydasz ksiązke kucharską z cenami ? (no i przepisami:))
|
|
Nick://agl
Dodano:2004-11-15 16:54:00
Email:alop1.12@oo@21.1pola
Wpis:hę wyrazy uznania, smaczna strona!
... więcej takich" i warszawa upłonie;)
pozdrawiamm ja
|
|
Nick:newman
Dodano:2004-11-10 15:32:40
Url:newman.blog.pl
Email:nlopw.ipcwe@kk@ewcpi.wpoln
Wpis:Michał, a może przestałeś jeść i się przerzuciłeś na odżywianie praniczne?
PozDrawiaM
|
|
Nick::p:e:s:t:o:
Dodano:2004-11-04 11:35:11
Url:http://pesto.art.pl
Email:rlaps.tterra@.fereeref.@arrett.spalr
Wpis:Milczenie :p:e:s:t:o: (ktore wcale nie bylo leniuchowaniem tylko permanentnie krotkim czasem) byc moze sie skonczy, poczynilem pewne inwestycje - m. in. po spaleniu sie starego zakupilem nowy mikser 600 watow i bede walczyc dalej. michal
|
|
Nick:monika
Dodano:2004-11-04 10:34:28
Email:lmyolci.alninaam6t0o@hh@o0t6maaninla.icloyml
Wpis:świetna strona.w kuchni mam 0 doświadczenia.przymierzam sie do zrobienia pasztetu sojowego.pewnie posłucham przy tym wyczynie WWO
|
|
Nick:Margarita
Dodano:2004-11-03 21:22:35
Email:ml_pp.@fppf@.pp_lm
Wpis:Smakowita i aromatyczna stronka... Podoba mi się, popijam zieloną herbatą.
Pozdrawiam znad kubka i stosu słów :)
|
|
Nick:jola
Dodano:2004-10-29 11:45:14
Email:jlopl.aantteaz5a3g@@g3a5zaettnaa.lpolj
Wpis:Aleś sobie zrobił urlop jesienny, no no !!!
A zaraz czas zimowy.... Aż się prosi o jakąś pyszotkę na poprawę samopoczucia.
|
|
Nick:Inga
Dodano:2004-10-25 17:00:48
Wpis:strasznie ostatnio leniuc***esz... nieladnie!
|
|
Nick:justwitch
Dodano:2004-10-21 00:39:46
Wpis:wyczyn dnia: upieczenie kamyków zamiast bułeczek. pyszne, ino troszku twarde ;-)
|
|
Nick:z
Dodano:2004-10-05 22:03:32
Wpis:szwedzkie kanelbulle nie maja sobie rownych...niestety przepisy internetowe nie zadawalaja moich ulomnosci w algorytmicznym gotowaniu.
jesli chcesz zrobic biznez importuj!
|
|
Nick:justwitch
Dodano:2004-10-04 16:24:35
Email:jlups.tnweilttc@hh@cttliewnt.spulj
Wpis:przepyszna strona. pozdrawiam.
J.
|
|
Nick:manda
Dodano:2004-10-02 01:29:48
Email:mlapn.dnae_l2t3@@3t2l_eand.npalm
Wpis:Cos a' propos szwedzkiego jadla. Podpisuje sie pod tym rekami i nogami. Jak co roku jestem teraz w Sztokholmie i umieram z tesknoty za chlebem z maslem (tutaj - gumiasty slodki chleb + slone maslo:( Poza tym wszystko jest tu jakies gumowe i bardzo niedobre :(
|
|
Nick:jagna
Dodano:2004-09-30 13:00:27
Email:jlapg.npav.@kk@.vapn.gpalj
Wpis:posiadanie takiej strony jest moim marzeniem! swietna! gotowanie jest moja pasja. niestety kuchnia w remoncie... i cierpie. z tesknoty tu zajrzalam. mam glowe pelna pomyslow kulinarnych. gdy bede miala wiecej czasu cos podesle. pozdrawiam!
|
|
Nick:agata
Dodano:2004-09-24 17:41:55
Wpis:Proponuję żebyś wydał książkę z przepisami. Kupiję od razu:)
|
|
|
|
Nick:pepegi
Dodano:2004-09-16 11:35:39
Email:plepp.engeil@tt@liegne.ppelp
Wpis:fajna stronka! bardzo dobry pomysł z podawaniem kosztu potraw; podrawiam :)))
|
|
Nick:;)- ~~
Dodano:2004-09-05 01:36:24
Wpis:czesc, ostatnio zrobilem tarte warzywna~co tutaj widzielem niby: wylałem leczo na wysmarowana foremke, dodalem podsmazone ziemiaki, groszek, cebule i czosnek, sól pieprz na górze ser i posypane koperkiem do piekarnika na 30 minut. dobre bylo
|
|
Nick:annu
Dodano:2004-08-25 17:35:44
Email:alnpn.u2@oo@2u.npnla
Wpis:eee... bo kuchnia wloska zaiste jest NAJLEPSZA ;D. wlasnie zrobilam carbonare Marty Hloušek (tylko z ryzem) i wyszla niebiansko, cala moja konserwatywnie nastawiona do konsumpcji rodzinka zajadala sie ze smakiem. pozdrawiam
|
|
Nick::p:e:s:t:o:
Dodano:2004-08-25 15:57:30
Url:http://pesto.art.pl
Email:rlaps.tterra@.fereeref.@arrett.spalr
Wpis:>> Margherita > nie wiem skad ta interpretacja, ze uwazam iz wszystko musi byc wloskie, chyba wnioskujesz po parmezanie, ktorego sporo uzywam, ale jaki niby mialby byc jak nie wloski? cenie ich kuchnie oczywiscie, ale bez fiksacji, po prostu wiekszosc przepisow na :p:e:s:t:o: wywodzi sie z kuchni srodziemnomorskiej, bo jest to najblizsza mi kultura kulinarna, no i wlochy sa jej czescia.
|
|
Nick:Kasia
Dodano:2004-08-25 14:21:28
Email:llapn.dastbeezraggk@@kggarzeebtsad.npall
Wpis:Widzę, że mamy bardzo zbliżone upodobania kulinarne. Świetna stronka, no i te zdjęcia!!!
:-)
Pozdrowionka
|
|
Nick:wyscigi
Dodano:2004-08-24 15:19:46
Wpis:wprawdzie w tzw. apartamencie na wyscigach byles tylko raz i to dawno, i to krotko, ale w kuchni niejako jestes obecny dosc czesto. Yuppisy i dinksy wkolo trzymaja na balkonie klimatyzatory, a ja ziola ;) Lece pilnowac placka ze sliwkami i kruszonka, bo sie jeszcze przypali :0
|
|
Nick:Margherita
Dodano:2004-08-22 16:18:44
Wpis:Strona bardzo inspirująca i pożyteczna. Ale poza tym chciałabym wyrazić subiektywną opinie że jesteś swego rodzaju "snobem kulinarnym". Wszystko musi być dla Ciebie oryginalne Włoskie. Czy to nie przesada? A przy okazji dlaczego uważasz Włoską kuchnię za najlepszą?
Pozdrawiam
|
|
Nick:Linda Green
Dodano:2004-08-17 06:13:56
Email:llipn.dnae_lgtr@eneene@rtgl_eand.npill
Wpis:Drogi Michale, wczoraj po raz pierwszy spróbowałam twojego przepisu, mianowicie była to: zupa warzywna z soczewicy. Do teraz pamiętam ten pyszny smaczek. Jestem pewna,że na tym przepisie nie zakończę. Mam nadzieję, że twoja stronka będzie dalej się rozwijać.pozdrawiam...
|
|
Nick:dama-perversa
Dodano:2004-08-11 16:50:30
Url:dama-perversa.blog.pl
Wpis:Pobudza soki.
Nie tylko trawienne.
|
|