Nick:comoda
Dodano:2004-01-02 18:49:12
Email:clopm.o2doa@@aod2o.mpolc
Wpis:stary jesli chodzi o kasspatzl, to jak dla mnie tam stoi jak wol na tej karteczce po niemiecku "wasser" i choc ja nie znam osobiscie niemieckiego to wydaje mi sie ze chodzi o wode... :-)
w kazdym razie moje kluski wyszly 100 razy za twarde i mysle, ze po prostu trzeba dac troche tego wasseru, to by bylo ok, wiec zmodyfikuj przepis, poza tym ok uff koniec
ps. jestes moja ulubiona strona o kul;inariach!
|
|
|
|
Nick:annu
Dodano:2003-12-27 22:08:48
Email:alnpn.u2@oo@2u.npnla
Wpis:ooops, mialy byc zyczenia swiateczne, ale swieta sie wczoraj skonczyly.. no to zyczyc mi pozostaje odyefanego 'sylvka' i czekam na noworoczne nowynki !
|
|
Nick:cc
Dodano:2003-12-23 22:40:06
Url:cc.blog.pl
Email:tlopc.cp@ww@pc.cpolt
Wpis:tez duzo gotuje wiec smacznie dziekuje!
|
|
Nick:Anatali
Dodano:2003-12-22 15:30:28
Email:alnpt.iastteizaa@gg@aaziettsai.tpnla
Wpis:Przedewszystkim gorace pozdrowienia z Chin, zatesknilam za polska kuchnia, a tu co przepis przegladam to mi wyskakuja produkty ktore tu za chiny(hehe) nie dostane, no nic docenia sie wtedy to co sie ma zwykle u siebie. zaijian
|
|
Nick:luka
Dodano:2003-12-19 11:44:23
Url:http://kresowe.zamki.pl
Email:llupk.ap5w@@w5pa.kpull
Wpis:"Wolny zawód" bardzo sie podobał. Dzięki Wielkie.
|
|
Nick:jola
Dodano:2003-12-18 13:24:52
Email:jlopl.aantteaz5a3g@@g3a5zaettnaa.lpolj
Wpis:A gdzie święta w PESTO?!?!? Żadnych ciekawostek kulinarnych nie będzie? Ani niekonwencjonalnych działań artystycznych? Duuuużej choinki życzę, hojnego Mikołaja i bardzo szampańskiego Sylwestra - sobie od PESTO życzę wielu fajnych tekstów i zdjęć w Nowym 2004 Roku.
|
|
Nick:sunny
Dodano:2003-12-15 05:25:52
Url:brak
Email:slupn.ntye@nt,oayyao,tn@eytn.npuls
Wpis:Stronka jest suuuuper!!!(i abstrac***ę tu od kulinariów bo gotować zwyczjnie nie lubię) Zarówno ta jak i www.darta.art.pl/michal !!!! Super grafiki , wiersze i ogólnie 10/10. Dawno nie widziałam tak niesztampowo i twórczo zaprojektownych ston! Podziwam i życze dalszych sukcesów!
|
|
Nick:radwu
Dodano:2003-12-14 01:19:49
Url:www.epicentrum.akcja.pl
Wpis:roar,roar,roar...
jeśli ktokolwiek miał problemy z oberzeniem robaków,bo pliki zip odmówiły posłuszenstwa, to mam dobrą wiadomość... komiks "robaki" dostępny jest teraz w epicentrum bezpośrednio ze strony,bez żadnych plików zip i ściągania. a więc nienasyconych zapraszam ponownie i za utrudnienia serdecznie przepraszamy. :)
|
|
Nick:radwu
Dodano:2003-12-13 16:24:23
Url:www.epicentrum.akcja.pl
Wpis:to jak z tym linkiem? ignorowanie jest gorsze niż odmowa.
|
|
Nick:radwu
Dodano:2003-12-12 18:17:18
Url:www.epicentrum.akcja.pl
Email:rmwojcu.nliioarm@wwooww@mraoiiln.ucjowmr
Wpis:spędziłem na tej stronce dzisiaj dużo czasu (i to bez przymusu :) mam nadzieję ,ze odwdzięczysz się odwiedzinami u mnie...nie bedziesz żałował ...jeśli lubisz komiksy ... bo u mnie w epicentrum, do ściągnięcia są "robaki".naprawdę świetny komiks- i to nie tylko moje zdanie :) pozdrawiam...ps. a może linkami się wymienimy?
|
|
Nick:Ella
Dodano:2003-12-12 14:22:39
Email:el.pl..ali.rae@tinnit@ear.ila..lp.le
Wpis:Chcialam wyrazic swoje uznanie dla autora tej strony, jestem pod wrazeniem i zagladam tu czesto. Moje wizyty to co najmniej czytanie przepisow i ogladanie fotek, bo gotowanie cos mi nie wychodzi :( (w ogole, a nie konkretnie wg zamieszczonych tu przepisow). Pozdrawiam
|
|
Nick:pesto
Dodano:2003-12-03 23:46:58
Url:http://pesto.art.pl/
Email:rlaps.treert@saas@treert.spalr
Wpis:dzieki dzieki dzieki
|
|
Nick:ja
Dodano:2003-12-03 11:04:40
Email:blaps.apjwe@ww@ewjpa.spalb
Wpis:Czy można umieścić więcej tanich ale i dobrych przepisów? To najlepsza strona o życiu a przede wszystkim o jedzeniu jaką znam!;)
|
|
Nick:bromba
Dodano:2003-12-02 18:34:40
Email:mlopl.ipewt@taat@twepi.lpolm
Wpis:tez lubie gotowac, jak mi wienie chec i przestudiuje liste dan to moze cos dolacze!
|
|
Nick:jola
Dodano:2003-11-25 09:51:43
Email:jlopl.aantteaz5a3g@@g3a5zaettnaa.lpolj
Wpis:bardzo was lubię,zdjęcia poogladam, ciekawostki z galerii i ze świata poczytam,jakiś przepis wypróbuję (cukinia miodzio!),ostatnio zapiekam różności - sporo przepisów umieściłam w swoim segregatorku kulinarnym. Bardzo,ale to bardzo podobają mi się przepisy rysunkowe.
Interesująca jest w ogóle formuła PESTO - tak trzymać!!!!!
|
|
Nick:QBA
Dodano:2003-11-21 12:43:17
Email:jmaoqcu.boaosh@ayya@hsoaob.ucqoamj
Wpis:baaaaaaaardzo smaczna ta stronka....mniam :)
|
|
Nick:jeszcze mała Misia
Dodano:2003-11-20 18:12:07
Email:mlips.iaotleezka_g8@77@8g_akzeeltoai.spilm
Wpis:Panie Kaczyński! Jest mi po prostu bardzo miło.
|
|
Nick:ka
Dodano:2003-11-20 15:45:45
Email:klopn.i2sozgk@@kgzos2i.npolk
Wpis:ale dzień...szefa nie ma więc serfuję i serfuję i już chyba trzecią godzinę tu siedzę i odkrywam każdy kawałeczek. takiego pestowego tarota trochę sobie stawiam. ciekawe tylko co mi się wywróży...
|
|
Nick:sugar kane
Dodano:2003-11-18 13:49:56
Wpis:fajnie bo konkretnie bo przepisy i wogóle ale grafy słabe i ryszta tyż sorki ale tak sem to uwidział
|
|
Nick:sachi
Dodano:2003-11-15 14:20:20
Email:blepj.b2ao@gg@oa2b.jpelb
Wpis:Oj, nie zauważyłam, że zagadka została już rozwiązana i to dwa lata temu!!! :(
|
|
Nick:pesto
Dodano:2003-11-15 14:17:41
Url:http://pesto.art.pl/
Email:rlaps.treert@saas@treert.spalr
Wpis:tak wlasnie bylo, to jest zagadka sprzed 2 lat! w ogole o niej zapomnialem :)
|
|
|
|
Nick:sachi
Dodano:2003-11-15 14:15:27
Email:blepj.b2ao@gg@oa2b.jpelb
Wpis:Pozwolę sobie odpowiedzieć na zagadkę zawartą w "makaronie z tuńczykiem - anarchia i tuńczyk": jeśli się nie mylę, to w sosie znajdują się również pestki kabaczka, więc albo niedokładnie go oczyściłeś, albo kabaczka nie czyści się z pestek;) Pozdrawiam:)
|
|
Nick:blum
Dodano:2003-11-12 12:08:07
Email:bllpu.ma@tgeazzaegt@am.upllb
Wpis:Jestem fanka Twojej strony, ale gdzie dynia???
Dla mnie absolutnym hitem jest tarta porowa. Dzieki Tobie codzienne gotowanie obiadow dla meza i synka niejadka nie jest koszmarem.
Posylam przepis na bardzo zielone cos z samej prawie pietruszki.
Potrzebne sa:
3 peczki dorodnej choc moze nie wielkolistnej pietruszki
pestki dyni
1 obrany ze skorki pomidorek
1 cytryna
dobra oliwa
Nalezy oberwac z lodyzek pietruszki wszystki listki, wieksze odrzucajac. Drobniutko bardzo pokroic. Dodac pokrojony w mala kostke pomidor, sok z cytryny i oliwy wymieszac, przyklepac, posypac pestkami dyni. I na troche do lodowki.
Bardzo zielone, bardzo pachnace i nie takie upiorne to krojenie pietruszki jak sie zdaje. Warto.
Pozdrowienia
blum
|
|
Nick:olenka
Dodano:2003-11-11 17:47:00
Email:ollpe.saitaemz@agga@zmeatias.epllo
Wpis:Witaj!
Obciaze Cie rachunkiem za telefon jak przyjdzie!!!
Siedze i spisuje te cudowne tanie przepisy!
Pasztety robia furore w mojej rodzinie, Dziekuje Pa!Olenka
|
|
Nick:hannah
Dodano:2003-11-09 22:19:07
Wpis:Genialna strona, świetne przepisy.za dwa dni robie impreze i mam zamiar sporo wykorzystać. dzieki i pozdrawiam hania
|
|
Nick:Bang Kozlovski
Dodano:2003-11-09 22:13:23
Wpis:Mister Michal! Piekna sprawa z tym nowym jorkiem, kornukopia skladnikow i typow ludzkich, kazda ingrediencja sie stamtad wylewa, nawet kajenna ukochana przez niektore polskie piora. Ale w zwiazku z tym ze globalnie, ja mam zagwostke i pytanie: sa dania pyszne, dania skromne tak naprawde kuchni orientalnych, skladniki przeproste w miejscu lokalnym, ale w Polsce taki jeden skladnik, u nas dziwaczny, moze rozbic niczym zdradziecki glaz u wybrzezy anglii, dowolna kulinarna eskapade duchowa w kierunku bardziej exotik, bardziej seksi. wezmy np. japonska zupe miso, kwintesencja japonskiego 'simpel', ale wymagajaca pasty sojowej, tak trudno dostepnej. co zrobic? paste miso samemu wyprodukowac, wedlug przepisu? import? ekskluzywne jedzeniowe butiki? ratuj. z Twoja pomoca moze wprowadzimy tanich i smacznych zajadaczy w egzotyczne nirwany. Polska potrzebuje nowosci.
|
|
Nick:Kasia Bałtyk
Dodano:2003-11-03 10:13:11
Email:klaps.ipawb@a4lktyytkl4a@bwapi.spalk
Wpis:Cześć Michał! Ściągnęłam dziś od Ciebie przepis na ciasto na tartę, bo ja zawsze robię na czuja i zamiast masła, używam oliwy z oliwek, ale to jak mam naprawdę dużo forsy i jak jestem weganką. A to dawno temu było. Poza tym dużo tych przepisów, a nie ma na przykład zupy z dyni. A tyle dyń teraz. Przyjemności. Pozdrawiam. Kasia Bałtyk.
|
|
Nick:pesto
Dodano:2003-10-31 22:23:59
Url:http://pesto.art.pl/
Email:rlaps.treert@saas@treert.spalr
Wpis:hehehej, dzieki za wszytkie piekne wpisy! wiem, ze troche zaniedbalem sie ostatnio i w gotowaniu i w prowadzeniu pesto, czas mi maksymalnie przyspieszyl, ale obiecuje, ze listopad i grudzien troche nadgonie pustki, materialow jest wiele tylko musze przysiasc i to przehateemelowac. pozdrawiam! michal
|
|
Nick:Nefesz
Dodano:2003-10-31 21:13:36
Url:nefesz.blog.pl
Wpis:Nie wszystko mi się tu podoba, ale muszę przyznać, że stronka całkiem ciekawa. Niekonwencjonalne połączenie poezji z przepisami kulinarnymi i dość ciekawe uchwycenie własnej osobowości... Tak, to jest to, co kręci mnie tu najbardziej. Jeszcze odwiedzę tę stronę. Pozdrawiam - Nefesz
|
|
Nick:nounou
Dodano:2003-10-31 02:26:48
Email:alnpn.u2@oo@2u.npnla
Wpis:Cie kocham,uwielbiam itd. za te swietna strone, co ja taka ladna zrobiles. Od miesiaca zagladam tutaj presque toujours i nie moge sie nacieszyc. Tylko pieczarki w smietanie mi sie troche znudzily... ale pewnie po festynie pierwszolistopadowym cos sie pojawi nowego. Dziekuje - dzieki Tobie kuchnia przestala mi sluzyc jako pomieszczenie, do zaparzania wody na herbate. Ucze sie. Ja im jeszcze wszystkim pokaze, ze wcale ze umiem gotowac. no! to pozdrowienia. ciaociao
|
|