::p::e::s::t::o:: ::g::o::ś::c::i::e::

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »
Nick:iiana Dodano:2003-10-25 11:54:42 Wpis:Swietna strona, az wyc sie chce z radosci. Matko! Nareszcie bratnia dusza. Ja tez staram sie nie kupowac przetworzonych produktow (choc jest mi ciezko, tym bardziej gdy znowu przypalam zupe - jestem straszna kucharka), ale probuje, namietnie i z uporem!
Nick:jalapento Dodano:2003-10-08 21:27:56 Wpis:Cześć
Włsnie przypadkowo znalazłam Twoją strone jest naprawdę niezwykła. To nie był najlepszy dzień ale nie był też całkiem stracony skoro ja znalazłam. W weekend wypróbuję przepis na kurczaka w jogurcie. Dam znać jak mi poszło.
Nick:pgn Dodano:2003-10-05 23:16:36 Url:pgn.of.pl Wpis:byłem w sobotę w świetlicy na Hożej, jest na prawdę dobrze. na następną wystawę znowu się pewnie zjąwię. super gry planszow w świetlicy !! i koniecznie sfotografujcie gołębie na balkonie martwe, tak by wiatraczki odpustowe też sie wkadrowały.
Nick:Ines Dodano:2003-09-27 16:52:41 Wpis:Michał, Twój śliwkowy placek zrobił furrorę! Ludzie brali na wynos ;) Dzięki za przepisy i inspirację.

pzdr
ines
Nick:zur-stadt-paris Dodano:2003-09-26 15:10:41 Url:www.zur-stadt-paris.blog.pl Wpis:Dzien dobry, początkujący kolega zaprasza na rewizytę ;-)
Nick:mamagdalena Dodano:2003-09-22 20:10:47 Wpis:a ja chcialam zrobic leczo wg twego przepisu i...improwizowac będę musiala
ale jak sie uda, to wyślę
Nick:purysta Dodano:2003-09-21 21:06:44 Wpis:ostatni przepis na baklazana fajny tylko nie zmielic a zemlec sie pisze! ;)
ps. a ze warszawka plonie wszyscy wiedza w poznaniu :P
Nick:epigon Dodano:2003-09-20 10:05:58 Url:pgn.of.pl Wpis:bardzo mi się podobają "grafiki"
Nick:Berger Dodano:2003-09-18 17:15:05 Url:niemma niemma Wpis:Cze?ç, Micha?. Tu Berger. Ten, co napisa? o Tobie w ksi?˝ce. W?a?nie j? u?o˝y?em w wydawnictwie, lecz nie u Dunina, tylko w innym, bo Dunin mnie ola?.
A ja to ostatnio znów jadam Mruczusie z bambusem i burki w pi´ciu smakach, lec ju˝ nie na Placu Konstytucji , tylko na ulicyx Pruszkowskiej. Albowiem jestem na bezrobociu i kasy nie mam na inne frykasy.
Jak bede s?ynnym pisarzem, zrobie se bak?a˝any z mozarell?. Albo co? inszego.

Pozdrawiam
Berger

ps. mejla zostawi?em jakby co, mam nadziej´, ˝e czytasz te ksiege.
Nick:bura Dodano:2003-09-12 16:29:57 Wpis:podaję fantastyczny przepis na sałatkę z buraków:
1 kg buraków
1 kg ziemniaków
1 duży słoik oliwek
1 ogórek zielony
1 duża papryka
2 łyżki majonezu
250 g gęstego jogurtu
3 łyżki oliwy z oliwek

Ugotowane ziemniaki i buraki pokroić w cienkie plastry. Tak samo ogórki i paprykę. Razem z oliwkami wrzucić do jednej miski.Z majonezu, jogurtu i oliwy zrobić sos. Wymiesać całość. Sól i pieprz.
Nick:bura Dodano:2003-09-12 13:05:34 Url:www.to-sweet-delight.blog.pl Wpis:właśnie zajadam się cukinią, pozdrawiam
Nick:MadziorekzTBG Dodano:2003-09-11 20:31:29 Wpis:elo wszystkim ludziom!!chce strasznie gorąco pozdrowić cały naród z nielepice pisar i rudawy!!jesteście super.szczególne pozdro dla Agi K. z nielepic!!
Nick:przelewem Dodano:2003-08-26 01:55:30 Wpis:Dzień Dobry!
Loo dziska, wiem, że wolność itede i po mojemu kuchnia to improwizacja, bat mimi wszystko! Zajrzałłem do przepisów i tylko dwa obglądnąć zdołałem ( może być ,że to wiśniówki wpływ i teqili).
Dupa(co?!)UUpa(?)Aaaaa, zupa? Z soczewicy (nawet zielonnej) w moim wydaniu nie wydaje się być godna wydania w knajpce łizałt curry (nie bardzo wiem, czy to to, nie chodzi mi o ostrość tylko o mieszankę ziół i przypraw, tak?). I po drugie, primo ultimo, żadnego odsącznia placków ziemniaczanych!!! Troszke mąki i już. Smacznego!!!
Nick:Szym Dodano:2003-08-20 15:20:21 Wpis:Czesc, na prawdę super strona... Przepisy fajne... dużo gotuję, więc będę tu zaglądał.... A posiadaczom Palmtopów polecam stronkę do ściągania przepisów Cooking with Pocketspoon, zainteresowanym podpowiem jak ją znaleźć.... Pozdrawiam....
Nick:pushkhar Dodano:2003-08-18 16:47:36 Wpis:tnx za krzewienie takich postaw zyciowych/ moi znajomi z zasady miesozerni przynajmniej w okres wiosenno-letni przerzucaja sie na warzywa/ moze to maly prolog do czegos wiekszego? kto to wie
Nick:blum Dodano:2003-08-18 11:21:01 Wpis:Zrobilam juz 2xtarte porowa wg twojego przepisu. Wyszla , olsnila wszystkich, zostala doszczetnie pozarta.
Dzisiaj pora na placek z cukinia. Aha ja do sosu rokpolowego daje posiekane wloskie orzechy i to wszystko na jakie niezbyt grube rurki.
manualno-wirtualne pozdrowienia
b.
Nick:wsw70 Dodano:2003-08-17 21:39:03 Wpis:Przepisy palce lizac. Dawno nie widzialem takiego dobrego serwisu z (znowu palce lizac) przepisami :)
Nick:hella Dodano:2003-08-10 15:48:10 Wpis:należą Ci się brawa, dzieki Twoim przepisom moja rodzinka przestała narzekać, że nie umiem gotowac;))) a i sama tanio moge najeść się do syta, a wiadomo ,ze nic tak nie smakuje jak własnoręcznie przyżądzone jedzonko. ziemniaki z czochnem wyśmienite, ciasteczka z tahini bez tahini również (wczoraj robiłam drugi raz i mi się zwęgliły;)))też były smaczne;))), kumplami jednak nie bedziemy, bo oblałam test;)pozdrawiam
Nick:ozzy Dodano:2003-08-08 01:35:29 Url:nie mam Wpis:Gotowanie, a potem jedzenie, koniecznie w miłym i ciekawym towarzystwie, to jest to. Acha, grilla zniosę, ale nie przepadam. Ale chcę pojechać do meksyku na prawdziwą tortillę, tacos i inne takie, no i tequilla, mhmmmmmm... Fajna stronka. KaRoL
Nick:zoe Dodano:2003-08-07 22:38:33 Wpis:mnie też się podoba, chociaż nie lubię gotowac - może nareszcie dzięki tej stronie polubię i zostanę kumpelką e-bohemy!
Nick:ola Dodano:2003-08-07 22:31:47 Wpis:bardzo lubie takie kulinarne impresje, zdjęcia są tu przepyszne! I kto by pomyslał, niby tylko jedzonko, a tu SZTUKA...
Nick:keltoi Dodano:2003-08-07 03:32:58 Url:nie istnieje Wpis:Fajno, fajno...:) Już mi się podoba. Jakby autor miał ochotę na jakieś przepisy w/w odwiedzającej, to proszę o kontakt, bo nie chcę w razie czego wjeżdżać w kompetencje ;) Oferuję : mnóstwo zup, pyszne ciasta, drugie dania "wegewariackie" i nie tylko, desery trochę artystyczne. Gotować kocham (i trochę to po mnie i rodzince widać ;D). Pozdrawiam.
Nick:basia Dodano:2003-08-05 11:49:43 Wpis:Przeczytalam w Polityce o twojej stronie, czesto zagladam do Rastra ale Pesto lepsze!!
Mam meza malarza (ASP Lodz) uwielbia gotowac wiec bedzie szczesliwy jak mu dostarcze pomysl na baklazana to takie widowiskowe warzywo a zazwyczaj mi nie wychodzi.
Podziwiam umiejetnosci no i opisy nie odstreczaja od samodzielnych prob.
Czy probowale wstrzasajacej w swym wyrafinowaniu kuchni lodzkiej??? Tutaj podaje sie gulasz miesny z zasmazana kapusta i do tego knedle z truskawkami.
Pozdrowienia i podziwienia
b.
Nick:Maciej Dodano:2003-07-29 23:10:37 Url:www.pierwszy.hg.pl Wpis:Właśnie przeczytałem o Tobie w magazynie "KUCHNIA" wskoczyłem na strone, no i przeglądam, przegladam, prze ...
Nick:KJ Dodano:2003-07-29 01:12:06 Url:hostinspace.com Wpis:Sto lat, sto lat. Trochę spóźnione. Dlaczego tak krótko o Tobie w Polityce? Pzdr
Nick:Merigold Dodano:2003-07-26 17:35:10 Url:http://merigold.blog.pl Wpis:Jestem zachwycona formą, treścią, ideą. Doskonałe zdjęcia, przepisy podane tak, jakbym je dostała od przyjaciół.

Mocno pozdrawiam,
Meri
Nick:pepe Dodano:2003-07-13 00:55:11 Wpis:kapitalnie, osiągnięcia zielarskie - inspirujące, dużo lepsze niż artykuł w "kuchni" pozdrawiam też z wrocławia
Nick:edzia Dodano:2003-07-12 10:21:40 Wpis:super czad
Nick:atrament Dodano:2003-07-11 07:38:23 Wpis:Jestem zachwycona! Grafika, zawartoscia, nastrojem, magia, dobra energia... Pomyslec, ze znalazlam te strone przypadkiem, szukajac przepisow kulinarnych dla leniwych.
Nick:Kasia Dodano:2003-07-07 22:35:31 Wpis:Cześć,
Przede wszystkim to "sto lat, sto lat...", no w skrócie to wszystkiego najlepszego życzę z okazji minionych ( ale niedawno ) urodzin.
Podobno jesteś Michale w nowej KUCHNI ? Jutro kupię.
Aaaaaa... i cóż to za tajemnica została wyjawiona podczas imprezy????
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »