FORUM PIEKARNICZO-CUKIERNICZE

« 1 2 »
Nick:filip Dodano:2006-05-08 20:38:26 Wpis:Panem to francuzka firma produkująca głównie garowniki.ta nazwa została skradziona.www.panem.fr Obrzydliwe
Nick:PAWEŁ Dodano:2004-08-09 15:41:28 Url:www.bochen.pl Wpis:Pozdrawiam konkurenta walczmy razem z dostawcami z poza POLSKI opracujmy możliwości wymiany towarowej na zasadzie najlepsze w swojej grupie i klasie pod własnymi markami w ofercie obu firm
PANEM i BOCHEN
Nick:Tyskie Dodano:2004-06-04 08:30:38 Wpis:Bardzo chętnie, w koncu chyba po to stworzone jest to forum
Nick:Heineken Dodano:2004-06-03 16:56:55 Wpis:Witam wszystkich!
jestem cukiernikiem i jesli mialby ktos ochote porozmawiac ze mna na temat cukiernictwa i wymienic sie pomyslami serdecznie zapraszam!
Nick:Andruszka Dodano:2004-02-26 13:20:36 Url:www.ako.com.pl Wpis:Twój dystrybutor na białostocczyźnie padł.Panie świeć nad jego duszą. Móóóódlmy się.

To był żart Jareczku.

Wszystkiego dobrego, nadal walczmy o polskie produkty.

Pozdrawiam serdecznie,

tow. Andrzej Chomicz
Nick:ASIOREK Dodano:2004-02-21 13:19:56 Wpis:Stosujemy polepszacze i mieszanki ciast. Jasteśmy bardzo zadowoleni, nasi odbiorcy również. Pozdrawiam. Do zobaczenia.
Nick:Smakosz Dodano:2003-10-27 11:03:27 Wpis:Mają NOWOŚĆ - szok!!!
Ten chleb cedrowy jest rewelacyjny. BRAWO!!!
Nick:piekarz Dodano:2003-10-16 16:03:18 Wpis:potrzebuje nowosci i to duzo
Nick:tradycja Dodano:2003-10-16 16:02:13 Wpis:chleb jest tez do dupy tylko bulka z niego jest wieksza powinien byc swiezy i smaczny i mocnym miekiszu dodalcie wiecej zyta
Nick:tradycja Dodano:2003-10-16 16:00:04 Wpis:najlepiej smakuja bułeczki pez polepszaczy troche cukru tłuszczu i mleka zamiast wody dobre drozdze i jest super anie chemia ktora nas troje
Nick:Srebrny kłos Dodano:2003-08-12 23:55:41 Wpis:masz mały piec, albo nie masz pojęcia o pieczeniu, a poza tym w pieczywie wielkość nie jest najważniejsza
Nick:Złoty Kłos Dodano:2003-08-12 11:34:05 Wpis:Srebrny kłosie jezeli znasz lepsze to prosze podaj ale do Domino Rosso nic nie ma szans. Ciezko bułki z pieca wyjąc bo się nie mieszczą, a dozuje tylko 0.4%
Nick:Srebrny kłos Dodano:2003-08-09 08:12:37 Wpis:Ha ha ha chyba Milibo te enzymy produkuje w kuchence mikrofalowej, dlatego takie dobre.
Nick:Złoty Kłos Dodano:2003-08-07 20:23:45 Wpis:Odkryłem nowe doskonałe polepszacze MILLBO
Produkty doskonałe, podobno sami produkują enzymy piekarnicze.
Mają Ciabattę którą robi się w 45 minut
Super.
I wszystko BEZ CHEMII
Tylko MILLBO
Nick:Szmatex Dodano:2003-07-09 13:22:13 Wpis:Panem to jakieś śmieci co się w nocy świeci
Nick:Paweł Dodano:2003-06-14 09:28:25 Wpis:Życzę powodzenia wspierajmy polskich producentów dodatków do żywności my też potrafimy wyprodukować dobrej jakości produkty. Pozdrawiam PPHU"BOCHEN"
Nick:Pogromca Polskich Polepsz Dodano:2003-05-25 12:26:05 Wpis:Polskie polepszacze są tanie.
Polskie polepszacze są dobre.
Polskie polepszacze są dobre bo są tanie.
W polskich polepszaczach nie ma polskich składników oprócz polskiej mąki która jest wyprodukowania z nie-polskiego zboża.
I tak to polskie polepszacze wcale nie są polskie a tylko są tanie.
pa
Nick:krem Dodano:2003-04-24 18:40:15 Wpis:PAN-KREM JEST POPROSTU WYSMIENITY A TA CENA!
SPRÓBUJCIE!!!!!!!
Nick:XXX Dodano:2003-02-26 17:19:01 Wpis:Panem jest super,mają super towar oby tak dalej.
Nick:CUKIERNIK Dodano:2003-02-26 17:16:21 Wpis:WITAM.JESTEM JUZ KTÓRYŚ RAZ NA TEJ STRONIE, A MOJEGO ZAKŁADU OD WAKACJI NIKT NIE ODWIEDZIŁ Z PANEM.GDAŃSK CZEKA!!!ZAPRASZAMY.
« 1 2 »