ALMANACH:Twoje komentarze i opinie

<12345678>

2007-03-06 21:10:16
strona jest świetna tylko brakuje zdjęć z opisami piekarni maszyn i wyposażenia bardzo bym o nie prosił

2007-02-20 17:01:14
Witam

Chciałbym zakupić używaną linię do produkcji chleba, na małą skalę. Jeśli ktoś posiada info na temat firm zajmujących się dystrybucją uzywanego sprzętu tego typu, bardzo prosze o kontakt - delatorre@poczta.fm

2007-02-14 13:08:37
Witam.Poszukuję opisu technologii produkcji batonów musli na małą skalę.
Bardzo proszę o pomoc.

2007-01-30 11:51:42
Witam, mam pytanie czy posiadacie jakieś materjały w temacie "najpopularniejsze wyroby z ciasta drożdżowego" począwszy od składników i ich opisania po metody produkcji i wyroby, pilnie poszukuje jakiśkolwiek materjałów gdyż chciałem napisać dość opszerną prace do szkoły i chciałem zasięgnąć informacji od profesjonalistów. Był bym bardzo wdzięczny za przesłanie jakiś materjałów. Pozdrawiam

2007-01-27 10:45:17
AKTUALIZACJA: dokonano aktualizacji skryptu MIKROBIOLOGIA ŻYWNOSCI

2007-01-26 10:56:51
Dzień Dobry!
Firma, którą reprezentuję zajmuje się doradztwem personalnym. W chwili obecnej dla naszego Klienta - lidera na rynku przypraw szukamy Technologa Żywności (z doświadczeniem)
Jesli znacie kogoś kto mógłby być zainteresowany tego typu stanowiskiem proszę o kontakt (32) 203-74-54, magda.piech@smgkrc-poland.pl

2006-12-30 09:05:28
owose w syropie opisano w dziale "surowce i materiały" w rozdziale "przetwory owocowe" http://www.technolog.friko.pl/3.surowce/14.htm

2006-12-25 20:14:40
stronka jest super gdyz jestem cukiernikiem skorzystalem z niej ale prosil bym zeby dodano owoce w syropie, i lody tradycyjne bardzo oto prosze

2006-12-22 16:47:44
Witam!
Skąd wziąść schematy elektromechaniczne dzielarek,rogalikarek ,miesiarek,no i piecy
Nikt z producentów nie udostępnia servisu.

2006-11-28 17:48:07
Szukam dokładnych opisów dzielarek i nie mogę znalez.

2006-11-21 19:05:14
szukam wypieku odroczonego lub mrożenie kensów ciasta i nie moge znaleść

2006-11-09 09:36:36
aktualizacja: w dziale "Suplement" dodano zestawy zagadnien egzaminacyjnych do egzaminów czeladniczych dla zawodów piekarz i cukiernik

zapraszam do zapoznania sie z tymi materiałami

2006-10-30 09:28:47
AKTUALIZACJA: w skrypcie "TECHNOLOGIA CIASTKARSKA" dodano dział, w kórym prezentowane są schematy technologiczne wybranych ciast, kremów, mas i innych półproduktów - ZAPRASZAM i proszę o konstruktywne uwagi

2006-10-25 19:54:21
strona jest naprawde super bardzo duzo informacjiok.

2006-10-17 20:47:45
super strona duzo ciekawych informacji.

Drogi użytkowniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.

 Tak, zgadzam się na nadanie mi "cookie" i korzystanie z danych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu dopasowania treści do moich potrzeb. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

 Tak, zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu personalizowania wyświetlanych mi reklam i dostosowania do mnie prezentowanych treści marketingowych. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać poprzez opcję: "Twoje zgody", dostępnej w prawym, dolnym rogu strony lub poprzez usunięcie "cookies" w swojej przeglądarce dla powyżej strony, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.